5 gode tips, når du skal spille bingo

hvor kan man spille bingo i københavn
Hvor kan man spille bingo i København?
21/09/2019
bingospillets traditioner
Bingospillets traditioner og historie
21/10/2019

5 gode tips, når du skal spille bingo

5 gode tips til bingo

Det online bingospil har i den grad vundet frem i pengespils-verdenen på sin umiddelbare tilgang og hyggelige stemning. At spille bingo har altid været forbundet med en hyggelig atmosfære, en god kop kaffe og en fantastisk snak med sidemanden. Denne hyggelige stemning, som vi kender den fra de lokale forsamlingshuse, er blevet videreført til den online bingoverden. Denne verden kan du nemt og hurtigt blive en del af og igennem bingospillet tilegne dig gode bekendtskaber ved hjælp af de mange chatmuligheder på internettet. Herunder har vi samlet et par gode tips til dig, der gerne vil i gang med et hyggeligt spil bingo.

Sæt dig ind i reglerne

Når man spiller bingo på nettet, så vil omstændighederne naturligvis være anerledens. Med digitale spilleplader og automatisk eliminering af numrene kan det hele virke lidt forvirrende i starten. Derfor er vores første gode råd til dig, at du sætter dig ind i reglerne for online bingo. Dette gælder både de simple spilleregler men også de juridiske regler omkring pengepræmier mm. På denne måde vil der ikke opstå forvirring midt i et spil.

Overvej din pengeindsats

Når man spiller bingo på nettet, er det ikke helt gratis. Dette giver dog helt sig selv, idet der som regel vil være pengepræmier på højkant under et online bingospil. Derfor må du afgøre med dig selv, hvor mange penge du vil sætte af til spilleplader. Vores råd herfra er, at du aldrig bruger flere penge på spilleplader, end hvad du tør miste igen.

Stift bekendtskaber

Et af de absolut vigtigste elementer i et klassiske spil bingo er den socialisering, der finder sted, mens numrene bliver råbt højt. Hvis du ikke vil miste denne socialisering, bare fordi du spiller på nettet, så anbefaler vi, at du gør brug af den online chattjeneste, der gør det muligt for dig at kommunikere med dine medspillere.

Tab og vind med samme sind

Selvfølgelig er det ikke sjovt at have fået netop de spilleplader med mindst gevinst på. Det er dog vigtigt at holde hovedet koldt og ikke lade det få en negativ effekt på dine fremtidige spil. Nogle spillere har nemlig en tendens til at spille og satse overdrevent, når ikke der er gevinster i sigte. Et bingospil bør kun spilles for hyggens skyld og ikke for at bruge hele opsparingen på en enkelt eftermiddag. Spil derfor altid med måde, og lad dig ikke mærke af et par uheldige spilleplader.

Inviter vennerne med

Selvom der er rig mulighed for at komme i kontakt med dine medspillere, når bingospillet går i gang, kan det alligevel være meget hyggeligt at have sine fysiske venner til stede. Inviter dem derfor over på en kop kaffe, starte et spil bingo på ipad’en, og I kan dermed nyde hinandens selskab, mens spillet står på. På denne måde mister du ikke det sociale aspekt i at spille online bingo, men kan stadigvæk bevare den hyggelige stemning, som vi kender det fra de store bingohaller. En væsentlig fordel ved at spille bingo på nettet er, at spillepladerne passer sig selv, mens du kan holde hyggelige samtaler med dine nærmeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *