Bingo i Århus – se listen her

kom i gang med online bingo
Sådan kommer du i gang med at spille bingo online
05/11/2019
Tips til at få en dejlig aften alene hjemme
18/03/2022

Bingo i Århus – se listen her

bingo i århus

Hvis du kunne tænke dig at komme i gang med at spille bingo og bor i Århus og omegn, så er du kommet det helt rette sted hen. Her på siden har vi nemlig dedikeret denne artikel til at informere dig om de bedste bingo muligheder, du har som bingoentusiast i Århus og omegn. Der er nemlig ikke noget bedre end at spille bingo og få sig en god snak med sidemanden. Denne tradition for hyggeligt bingospil må endelig ikke blive glemt, hvorfor der heldigvis er så mange haller og forsamlingshuse, der stadig holder de gode traditioner i hævd. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om dine muligheder for at komme ud og spille et godt spil bingo, så kig med her på siden.

Århus Banko Center

Er du bosiddende i Århus, så er Århus Banko Center en oplagt mulighed for, at du kan få lov at socialisere, skabe nye venskaber og måske endda vinde nogle dejlige præmier. Århus Banko Center er placeret i hjertet af Viby J og har åbent mandag til søndag med undtagelse af lørdag. Alle ugens dage kan du altså tage et smut forbi Banko Centeret i Århus og være en del af den hyggelige atmosfære og vinde gode pengepræmier.

City Bingo Horsens

Hos City Bingo Horsens kan du få lov at spille bingo alle ugens dage 11.00-16.00 og aftenspil fra 16.00-21.30 tirsdag, torsdag og søndag. Hos City Bingo Horsens gør de en dyd ud af at skabe det perfekte pusterum i en stresset hverdag, hvor du kan få lov at være en del af den hyggelige atmosfære, der kendetegner denne bingohal. Med over 300 gevinster hver eneste dag har du god mulighed for at hive en dejlig præmie med hjem. Derudover får du rig mulighed for at skabe ny venskaber, idet City Bingo Horsens er en yderst populær bingohal med mange besøgende hver dag.

Skanderborg Banko Center

Hos Skanderborg Banko Center har du mulighed for at spille hyggelige og stemningsfulde bingospil torsdag, fredag og søndag. Her bliver der altid sat gang i helt op til 30 spil ad gangen, og der er dermed rig mulighed for at vinde fede præmier. Derudover kan du hver mandag deltage i en helt særlig omgang bingo, der afholdes af Dansk Handicap Forbund. Her vil der være mulighed for at få sig en hyggelig sludder og et godt spil bingo.

Rosengårdcenteret i Silkeborg

I Rosengårdcenteret bliver der hver måned arrangeret store bingospil, hvor du kan vinde gavekort og sponsorerede gevinster. Kaffe og kage er naturligvis en selvfølge, og du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd. I Rosengårdcenteret tropper du bare op og betaler for din indgangsbillet, således at du kan få adgang til hele arrangementet med det samme. Når du køber billet i Rosengårdcenteret giver det dig på samme tid også en spilleplade, således at du kan spille med det samme. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe flere plader efterfølgende. Hvis du kunne tænke dig at være en del af en afslappet og hyggelig atmosfære og er bosiddende i Silkeborg, så er Rosengårdcenterets månedlige bingospil lige noget for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *