Hvor kan man spille bingo i København?

forskellen på bingo
Forskellen mellem online bingo og traditionel bingo
05/09/2019
5 gode tips til bingo
5 gode tips, når du skal spille bingo
05/10/2019

Hvor kan man spille bingo i København?

hvor kan man spille bingo i københavn

Kunne du tænke dig at finde ud af, hvor du kan spille et hyggeligt spil bingo i området omkring København? Så er du bestemt ikke den eneste. Hver dag får de forskellige bingohaller nær København nemlig en masse glade gæster, der elsker at spille bingo og socialisere med medspillerne. Hvis du kunne tænke dig at være en del af dette hyggelige fællesskab i København, så kan du læse med herunder, hvor vi lister nogle af de populære spillesteder rundt omkring i hovedstadsområdet.

Byens Bedste Banko

Hos Byens Bedste Banko kan du spille bingo alle ugens dage, hvis du forinden har skrevet dig op til et medlemskab. Et sådan medlemskab koster dig kun 50 kr. og skal ikke fornyes. Med dette kan du altså spille bingo alle ugens dage og vinde dejlige præmier ud af de i alt 24 fantastiske spil. Der er her mulighed for at supplere med sidespil, hvor du kan vinde op til 5000 kr. Hos Byens Bedste Banko har du også muligheden for at spille svensk bingo og socialisere med andre svensktalende københavnere. Hyggeligere bliver det ikke!

Bingo Banko i Absalon

I Folkehuset Absalon foregår der altid interessante arrangementer for borgerne. Når der står bingo banko på programmet, kan du være sikker på, at det bliver en hyggelig aften i selskab med venner og bekendte. Hver torsdag aften, når Folkehuset Absalon slår dørene op til en ny omgang bingo, vil der typisk være et tema, der ligger for dagen. Dette tema kan enten være en film, noget musik eller måske en populær TV-serie. Uanset hvad, så er bingo banko i Absalon et arrangement for alle aldre, og du er altid mere end velkommen!

Folkebanko i Nørrebrohallen

En gang om måneden kan du få lov at spille med, når bingospillet går løs i Nørrebrohallen. Her er der dømt hygge og snak fra første færd. Når du køber en indgangsbillet, sørger Nørrebrohallen for, at der bliver skænket kaffe og øl og serveret lækre kager undervejs i spillet. Der vil også være mulighed for at spise en bid mad, inden spillet går i gang. Dette foregår i Multisalen i Nørrebrohallen. Når spillet sættes i gang, kan du være sikker på, at der er et væld af lækre præmier på højkant. Det er også værd at nævne, at alt overskuddet går direkte til Stevnsgade Basketballs Ungdomsafdeling. På denne måde sørger Folkebanko i Nørrebrohallen at holde bingotraditionerne i hævd ved at donere pæne summer til lokalområdet.

Drive in Bilbanko – Bilka

Denne type bingo har du måske aldrig hørt om før. Her får du nemlig muligheden for at spille et hyggeligt spil bingo fra din bil af. Når du har fuld plade, gælder det bare om at dytte højest, og på denne måde kan du få fingrene i nogle lækre præmier. Arrangementet foregår på Bilkas store parkeringspladser rundt omkring i landet og er dermed ikke kun københavnsbaseret. Denne type bingo kan du tage hele familien med til og få et par sjove timer ud af. Du kan læse mere om, hvornår Bilkas Bilbanko foregår nær dig ved at klikke dig ind på Bilkas respektive hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *